Název | Množství a jednotka |
---|---|
krůtí krk | 1 ks |
kořenová zelenina | 300 g |
cibule | 1 ks |
nové koření | 5 ks |
pepř celý | 5 ks |
kysaná smetana | 1 ks |
bílé víno | 1/2 hrnku |
drůbeží vývar | 1 hrnek |
sardelová pasta | 3-4 lžičky |
muškátový květ | 1/2 lžičky |
citronová kůra | |
máslo | 2 lžíce |
hladká mouka | 1 lžíce |
sůl | |
cukr třtinový | |
citrónová šťáva | |
mléko | 1 hrnek |
Postup: Uzené maso nebo pěknou anglickou nakrájíme na kostičky a na trošce sádla... zobrazit recept
Postup: Hovězí maso - použijeme zadní, kýtu (vrchní nebo spodní šál), ořech nebo klidně... zobrazit recept
Postup: Čočku uvaříme s bobkovým listem doměkka. Osolíme, opepříme, přidáme zásmažku na... zobrazit recept
Postup: Z hladké mouky, tvarohu a změklého másla vypracujeme na vále vláčné těsto. Je... zobrazit recept
Postup: Připravíme si tři náplně:Bílá náplň:1/2 ztuženého tuku (Iva) rozpustíme v... zobrazit recept
Míša tvarohový Mražený tvarohový krém s kakaovou polevou Složení: Tvaroh... zobrazit článek
Penzion na Vyhlídce je neobyčejný penzion Beskyd, který svým optimálním...